2015-08-05 07:53:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Rengeteg a tennivalója

Napi horoszkóp augusztus 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Holdszünet néhány órája alatt fel kellene mérnie a lehetőségeit. Gyakorlatilag semmi sem állhat a sikerének útjába. A mai nap csupa izgalmas dolgot tartogat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma még a Kos jegyében áll, nagyon nagy munkákba nem kellene belefognia. Ahogy telik az idő, úgy válik egyre nyugodtabbá. Este sétáljon egy nagyot, ez segít helyreállítani a belső békéjét, és így könnyebben fog tudni elaludni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold még a Kos jegyében áll, most nyugodtan belekezdhet valami új dologba is. A bolygók szerencsét adnak bármihez, amit kitalál. Az estéje jókedvűen telik, egy kis sport segít majd kikapcsolódni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai egy meglehetősen kellemes Holdszünetnek látszik, mert a Jupiter uralja. Pontosan tudni fogja, hogy mit kell tennie, és hová kell mennie, hogy jobban ki tudja használni az lehetőségeit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold jó kedvet teremt ezen a napon, de nem sok eredményt ígér a munkában. Igyekezzen minél jobban a feladatára koncentrálni, és sportoljon egy keveset, hogy le tudja vezetni a feszültségét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold „üresjáratban” van: rengeteg a tennivalója, de úgy fogja érezni, hogy alig halad előre. Délután még mindig sok dolog vár önre, ám emiatt nem kell aggódnia, minden fontos dologgal végezni fog. A Plútó arra figyelmezteti, hogy törődjön többet a testi egészségével.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a mások által kezelt pénz háza felett halad át, az egész napja a számok, a tények és az adatok körül fog forogni. A délutáni napszak több figyelmet igényel, igyekeznie kell, nehogy könnyelműségből eredő hibákat kövessen el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold jó lehetőséget ad arra, hogy harmonikus környezetet alakítson ki maga körül. Délután a gyakorlati dolgok kerülnek a középpontba. Este menjen futni vagy kerékpározni, a kitartást igénylő sport nemcsak testileg, de lelkileg is megerősíti majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold „üresjárata” miatt sok dolgot nem tud elvégezni, kiváló viszont a mai nap arra, hogy beszélgetésbe elegyedjen másokkal. Használja ezt a napot arra, hogy a részletekkel foglalkozik. Este mindenképpen sportolnia kellene valamit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap kellemes és megnyugtató lesz, de komoly munkára alkalmatlan. Az önbizalma jócskán megnő, estére csúcsformában érezheti magát: most lenne érdemes elmennie szórakozni, ismerkedni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében jár: az ön számára meglehetősen unalmasnak látszik a mai nap, mégis muszáj lesz a legfontosabb dolgokkal foglalkoznia. Gondoljon mindig a következő lépésre, akkor minden rendben lesz. Este valószínűleg sokáig nem fog tudni elaludni...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma befejezhet egy fontos feladatot, így egy gonddal kevesebb, és végre visszatér a biztonságérzete. Este figyeljen oda a megérzéseire: nem fogják becsapni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: